I-aţi văzut? Un adolescent şi o femeie, ambii din Brăila, dispăruţi Recomandat

Miercuri, 10 Aprilie 2019 13:47
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii brăileni au dat în urmărire naţională şi internaţională doi brăileni.

În primul caz, un brăilean de 46 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 03 aprilie 2019, a fiului său, Dragotă Andrei - Alexandru, în vârstă de 14 de ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 170 de cm, aproximativ 60 de kg, corpolenţă slabă, ochii negri, părul şaten, tuns scurt, prezintă o distanţare a dinţilor din faţă. Îmbrăcăminte şi încălţăminte: geacă din tercot de culoare gri, blugi de culoare albastru, încălţat cu adidaşi de culoare negru. Pentru Dragotă Andrei - Alexandru s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional.

În cel de-al doilea caz, o brăileancă de 68 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 07 aprilie 2019, a nepoatei sale, Damian Ionica, în vârstă de 50 de ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Femeia suferă de schizofrenie paranoidă şi a mai fost plecată de la domiciliu. Semnalmente: înălţime 160 de cm, corpolenţă solidă, ochii căprui, părul negru, tuns scurt. Îmbrăcăminte şi încălţăminte: bluză cu mânecă lungă de culoare negru, cu model floral, pantalon lung tip colant de culoare negru, încălţată cu ghete de culoare maron. Pentru Damian Ionica s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care se află cele două persoanea date în urmărire sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu