Ijdileni: Gălăţean surprins la volan, fără permis de conducere Recomandat

Miercuri, 23 Martie 2022 16:20
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la volanul unui autoturism, fără a deţine permis de conducere.
"În data de 22 martie a.c., în jurul orei 10.00,  pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, a oprit în trafic, pe raza localităţii Ijdileni, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, condus de către un cetăţean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi. Cu ocazia controlului de frontieră, persoana nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că deţine unul eliberat de către autorităţile din Germania, însă nu îl are asupra sa. Au fost efectuate mai multe verificări, ocazie cu care s-a stabilit faptul că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce", I.T.P.F. Iaşi.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu