Infracţiuni de braconaj piscicol, în miez de noapte, în judeţul Galaţi Recomandat

Miercuri, 04 Mai 2022 15:28
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au descoperit şi ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri provenite din braconaj piscicol.

"În data de 04 mai a.c., în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unor misiuni specifice, au observat pe râul Prut o ambarcaţiune, în care se aflau doi bărbaţi care desfăşurau activităţi de pescuit. Lucrătorii noştri s-au deplasat în zona respectivă, unde au fost identificaţi doi cetăţeni români, în vârstă de 52, respectiv 57 de ani, care aveau în ambarcaţiune un vintir şi peşti din speciile crap şi somn. În cauză, colegii noştri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit în perioada de prohibiţie, deţinerea, comercializarea,  utilizarea uneltelor de pescuit neautorizate şi nedeţinerea autorizaţiei de pescuit pentru persoane fizice", potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Bunurile folosite în activitatea infracţională au fost ridicate in vederea continuării cercetărilor. Întreaga cantitate de peşte a fost redată mediului natural, fiind sub dimensiunile legale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu