Liceanul brăilean care şi-a înjunghiat un rival din dragoste, reţinut pentru tentativă la omor (UPDATE) Recomandat

Marți, 07 Februarie 2023 15:31
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Ulterior, a fost emis un mandat de arestare pentru 30 zile pentru elevul agresor, care se pare că studia la Liceul de Arte din Brăila.

..............................................................................

Rezolvare cu lama cuţitului a unui conflict pornit de la o fată, între doi elevi de 16 ani de la două licee din Brăila. Cei doi şi-au dat întâlnire după ore, în afara şcolii, lângă nişte garaje lipite de Liceul Sportiv (foto ↑), unde învaţă victima, pentru a rezolva diferendul. „Doi adolescenţi, în vârstă de 16 ani, în speţă, persoana vătămată şi inculpatul minor, elevi la licee diferie, urmare a unei discuţii contradictorii, având la bază relaţia de amiciţie cu o domnişoară, s-au întâlnit după terminarea orelor. Inculpatul minor i-a aplicat persoanei vătămate lovituri active repetate, cu un corp tăietor înţepător. Inculpatul minor a recunoscut fapta şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă 24 de ore, privind infracţiunea de tentativă la omor”, a precizat Marinela Coşniţă, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Elevul de la Liceul Sportiv a ajuns la spital şi a fost operat, iar acum este în stare stabilă. „Când s-a prezentat la spital, agresionatul prezenta cinci plăgi în diferite regiuni ale corpului, mai precis două abdominale, una axilară, una la nivelul scalpului şi una toracică. Cu excepţia plăgii toracice, celelalte plăgi erau nepenetrante. Plaga toracică era penetrantă, se însoţea de hemopneumotorax, motiv pentru care i s-a acordat atenţia sporită, a fost dus în sala de operaţie. I-a fost pusă viaţa în pericol, dar a ajuns în timp util la spital”, a explicat dr. Dragoş Voicu, director medical Spitalul de Urgenţă Brăila. Băiatul înjunghiat are rezultate bune la școală și nu a creat probleme. Procurorii cer instanței arestarea preventivă a autorului agresiunii.

Despre incidentul sângeros, Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Elev de la Liceul Sportiv din Brăila, înjunghiat pe stradă".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu