Măstăcani: Depistat la volanul unei autoutilitare, cu dreptul de a conduce suspendat Recomandat

Miercuri, 23 Martie 2022 16:21
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la volanul unei autoutilitare, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
"În data de 22 martie a.c., în jurul orei 17.00, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Măstăcani, judeţul Galaţi, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de un gălăţean în vârstă de 19 de ani. Cu ocazia efectuării controlului, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că l-a uitat la domiciliu. Existând suspiciuni cu privire la dreptul de a conduce autovehicule, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere", potrivit I.T.P.F. Iaşi.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu