Minor deposedat de arme albe, de un jandarm aflat în timpul liber Recomandat

Miercuri, 22 Septembrie 2021 12:47
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, aflat în timpul liber, a deposedat un minor de un cuţit şi un baston telescopic pe care le avea asupra sa. S-a întâmplat marţi, 21 septembrie 2021, în jurul orei 12.30.
Totul a început într-un autobuz care circula dinspre Barieră spre Piaţa Traian din municipiul Brăila. La coborârea din mijlocul de transport în comun, într-o staţie din centrul municipiului, subofiţerul a observat că minorul avea asupra sa un cuţit şi un baston telescopic, fapt ce i-a stârnit îngrijorarea.
A acţionat rapid şi l-a deposedat de cele două obiecte periculoase, după care l-a predat unui echipaj de jandarmerie. Ulterior, s-a stabilit faptul că bastonul telescopic avea o lungime de 66 de centimetri, iar cuţitul o lungime totală de 32 de centimetri, din care 19 centimetri reprezentau doar lama.
Cercetările în această cauză au fost preluate de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila. „Plutonier adjutant Abăseacă Alexandru (foto ↑) îşi desfăşoară activitatea în cadrul unităţii noastre din anul 2007, în domeniul ordinii şi liniştii publice. Iată că experienţa şi profesionalismul dobândite «în stradă» şi-au spus, din nou, cuvântul, iar un posibil eveniment nefericit a fost împiedicat“, transmite Jandarmeria Brăila.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu