Minoră din Brăila dată dispărută (UPDATE) Recomandat

Sâmbătă, 29 Februarie 2020 21:40
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Minora a fost găsită. „Azi-noapte, cu ajutorul colegilor de la IPJ Iași, minora a fost depistată pe raza municipiului Iași, nefiind victima niciunei infracţiuni“, informează IPJ Brăila.

.....................................................................................................

În această după-amiază, în jurul orei 16.00, o femeie, din Brăila, a sesizat dispariția fiicei sale, Pedonomos Bianca, în vârstă de 12 ani, care, în cursul aceleiași zile, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit. Minora nu a mai fost plecată.

Pentru Pedonomos Bianca s-a solicitat urmărirea la nivel național și internațional. Persoanele care dețin informații cu privire la locul unde aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate aproximativ 40 kg, constituție atletică, culoare păr șaten, lung, ondulat, față ovală, ochi de culoare albastru. Vestimentație: blug de culoare neagră, ghete din piele sintetică de culoare neagră, pulovăr de culoare gri, hanorac de culoare mov, ghiozdan școlar de culoare mov cu motive geometrice.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu