Motocicletă căutată de autorităţile din Italia, descoperită în Galaţi Recomandat

Vineri, 25 Octombrie 2019 13:11
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au descoperit şi indisponibilizat o motocicletă ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

"În data de 24 octombrie 2019, în jurul orei 12.05, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi au oprit în trafic, pe D.N. 26, pe raza localităţii de frontieră Măstăcani, judeţul Galaţi, un autovehicul marca Mercedes Vito, condus de gălăţeanul C.P., în vârstă de 59 de ani, care transporta o motocicletă marca Magaluti, înmatriculată în Italia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că motocicleta în cauză figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia, în data de 31.08.2017. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că motocicleta nu este proprietatea sa, el doar o transporta într-o altă localitate. Totodată acesta a mai adăugat că nu ştia de eventualele probleme juridice", se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, motocicleta în valoare de 10.000 de lei a fost indisponibilizată, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu