Notarii publici din Galaţi, Brăila şi Vrancea îşi continuă activitatea Recomandat

Marți, 31 Martie 2020 13:52
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În contextul pandemiei de coronavirus, când foarte multe activităţi publice şi-au închis porţile, notarii publici din Camera Galaţi, ca de altfel toţi notarii din România, îşi continuă activitatea şi în perioada următoare, garantând siguranţa circuitului juridic civil. Fiind un serviciu de utilitate publică, activitatea notarială va fi asigurată în continuare, în condiţii igienico-sanitare corespunzătoare, folosind proceduri de interacţiune cu publicul adaptate actualului context epidemiologic.

Persoanele care au de soluţionat probleme notariale, pe care le apreciază ca având un caracter de urgenţă, pot obţine informaţii cu privire la programul şi condiţiile de lucru ale birourilor publice notariale, pot suna la biroul notarial din proximitatea domiciliului sau la numărul de telefon al Camerei Notarilor Publici Galaţi: 0236-470.205, de luni până vineri, între orele: 08.00-16.00.

„Ne aflăm într-un context situat sub semnul urgenţei, căruia suntem obligaţi să îi răspundem în mod adecvat. Este necesar să ne alăturăm prin efortul nostru, efortului colectiv de gestionare responsabilă a acestei crize fără precedent, cauzate de epidemia de coronavirus. Este o situaţie deosebită, care impune luarea unor măsuri organizatorice de natură să permită desfăşurarea în condiţii de siguranţă şi cu profesionalism a activităţii birourilor notariale. Este o problemă pe care nu am subestimat-o şi nu o subestimăm“, afirmă poziţia notariatului român preşedintele Uniunii Naţionale a Notarilor Publici, Dumitru Viorel Mănescu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu