Pe 6 iunie, Măcin Mountain Fun 2015

 
Miercuri, 03 Iunie 2015 00:00
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 500 de concurenţi, din diferite zone ale ţării, s-au înscris la „Măcin Mountain Fun 2015”. În cadrul evenimentului de sâmbătă, 6 iunie, din Munţii Măcinului, cu startul în apropierea localităţii Greci, din judeţul Tulcea, se va desfăşura deja tradiţionalul concurs de ciclism montan Măcin XC (a treia ediţie), cursa pentru copii (MTB şi alergare - a doua ediţie) şi, ca noutate, un cross de alergare montană denumit Măcin Cross. 

Pasionaţii de ciclism îşi vor putea măsura „forţele” pe cele două trasee de MTB (Amatori şi Elite) pregătite de organizatori în Munţii Măcinului, copiii vor concura şi ei în zona de start-finish fie pe bicicleta, fie la alergare, în timp ce concurenţii de la cross montan vor alerga pe un traseu special de 12 km. Activităţile din cadrul evenimentului sunt programate să se desfăşoare pe 6 iunie între orele 8.00 şi 23.00, iar competiţiile propriu-zise în intervalul 11.00-16.00. Trebuie să ştiţi că la faţa locului, înainte de start, se mai pot face înscrieri cu o taxă de 85 lei, dar într-un număr limitat, având în vedere participarea numeroasă din acest an. Pentru cursa copiilor înscrierea este gratuită.

Organizatorii s-au gândit şi la spectatori sau la cei care vor pur şi simplu să petreacă într-un mod cât mai plăcut o zi în mijlocul naturii. Astfel, pe parcursul zilei, în zona de start-finish, în zona cunoscută sub denumirea de Pietrele Mariei, atmosfera şi voia bună va fi întreţinută prin muzica oferită de MC Liviu Stoica, vor fi demonstraţii sportive de arte marţiale realizate de Kendo Club Galaţi, vor fi pregătite mâncăruri de firmele din zonă, iar la standul celor de la Vinuri de Macin puteti degusta vinuri deosebite. Seara, Trupa Inclusiv din Măcin va susţine un program artistic pentru cei prezenţi, iar ziua se va încheia cu un spectaculos foc de tabără. 

„Încercăm să realizăm un eveniment cât mai complet în acest frumos colţ de ţară, astfel că de la an la an creştem evenimentul şi adăugăm lucruri noi, sperăm şi apreciate deopotrivă de localnici, concurenţi şi administraţie”, a declarat Silviu Negoiţă, preşedintele Asociaţiei Bike Works.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu