Pericol de explozie! Incendiu puternic izbucnit la o magazie a unei gospodării din localitatea Stejaru, judeţul Tulcea Recomandat

Joi, 26 Ianuarie 2023 08:58
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea a fost alertat miercuri seară, 25 ianuarie 2023, în jurul orei 21.00, cu privire la producerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei anexe gospodăreşti din localitatea Stejaru, judeţul Tulcea.
La locul incendiului s-a deplasat un echipaj de salvatori din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.
La sosirea echipajului operativ incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajări mari de fum la o anexă a unei gospodării în care se afla şi o butelie.
Forţele de intervenţie au procedat la înlăturarea buteliei din zona cuprinsă de flăcări, iar incendiul a fost lichidat în limitele găsite fără a fi semnalate victime.
A ars magazia pe o suprafaţă de 21 mp.
Cauza probabilă de producere a incendiului este efectul termic produs de o sobă fără acumulare de căldură, potrivit ISU „Delta” Tulcea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu