Permis de conducere fals, descoperit de poliţiştii de frontieră gălăţeni Recomandat

Vineri, 16 Iulie 2021 13:14
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, ce avea însemnele autorităţilor din Ucraina.

„În data de 15 iulie a.c., în jurul orei 17.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat în Ucraina, cetăţeanul ucrainean, K.D., în vârstă de 48 de ani. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodată, s-a constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule“, informează I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu