Prins la frontieră cu ITP-ul falsificat Recomandat

Luni, 28 Octombrie 2019 13:38
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier au depistat la controlul de frontieră un bărbat care a prezentat la control, pentru autoturismul pe care îl conducea, un înscris care atestă valabilitatea inspecţiei tehnice periodice, ce s-a dovedit a fi falsificat.

"În data de 26 octombrie 2019, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român N.O., în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria. La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la termenul de valabilitate al inspecţiei tehnice periodice înscris în certificatul de înmatriculare prezentat la control pentru autoturismul în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că data care atestă valabilitatea ITP-ului a fost modificată, documentul fiind falsificat", se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu