Tâlhari, care operau prin metoda «Accidentul», reţinuţi Recomandat

Joi, 21 Mai 2020 17:00
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Neamț și I.P.J. Iași, au efectuat patru percheziții domiciliare, în municipiile Piatra-Neamț și Iași, punând totodată în executare șapte mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma activităților investigative s-a stabilit că, în noaptea de 10/11.12.2019, un bărbat de 36 de ani, din comuna Independența, însoțit de alte două persoane, rămase neidentificate până în acest moment, ar fi intrat, prin efracție, în locuința unui bărbat de 88 de ani, din comuna Umbrărești și, prin folosirea violenței, ar fi sustras suma de 3.000 de lei și un telefon mobil. În continuare, cercetările au relevat faptul că persoana în cauză ar fi folosit telefonul sustras pentru a comite mai multe fapte de înșelăciune prin metoda «Accidentul», fiind sprijinit în această activitate de un minor, de 16 ani, din municipiul Piatra-Neamț.

Cei doi au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal având ca obiect comitere infracțiunilor de tâlhărie calificată și înșelăciune, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu