Tractor cu remorcă neînmatriculată, depistat în trafic de poliţiştii de frontieră brăileni Recomandat

Marți, 29 Septembrie 2020 13:56
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un tractor ce avea ataşată o remorcă fără număr de înmatriculare sau înregistrare.
La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Chiscani, judeţul Brăila, un ansamblu rutier, format dintr-un tractor şi o remorcă, condus de un localnic în vârstă de 49 de ani.
La controlul de frontieră, poliţiştii au constatat că remorca în cauză nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că remorca nu este înregistrată sau înmatriculată.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu