Tragedie la Bălăbăneşti: O fetiţă de 5 ani, lovită mortal de maşină Recomandat

Luni, 25 Iunie 2018 14:07
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O copilă în vârstă de 5 ani, din comuna Bălăbăneşti, din judeţul Galaţi, a traversat în fugă, duminică, 24 iunie 2018, şoseaua şi a fost lovită de o maşină la volanul căreia se afla un bărbat din Deva, şofer care avea permisul suspendat. "Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă «SAJ» Galaţi a acordat primele îngrijiri. A fost solicitat în ajutor şi un echipaj de ambulanţă cu medic de la Bârlad, pentru că ei puteau ajunge cel mai repede. Copila a fost iniţial transferată către Spitalul Bârlad, dar apoi s-a luat decizia transferului către Iaşi", a declarat dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galaţi.

Copila a suferit un stop cardiorespirator, iar la Spitalul de Urgenţă Iaşi s-a declarat decesul. "Pe 24 iunie 2018, la ora 19:59, Poliţia Oraşului Bereşti a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie grav, pe DN 24D, soldat cu o victimă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că, în jurul orei 19:55, un bărbat de 38 ani, din municipiul Deva, a condus autoturismul în localitatea Bălăbăneşti, dinspre municipiul Galaţi către municipiul Bârlad şi în dreptul kilometrului 15 a surprins şi accidentat o minoră de 5 ani care, aflându-se cu bunica sa pe acostamentul drumului, a plecat de lângă aceasta, traversând strada în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma verificărilor efectuate a reieşit că bărbatul aflat la volanul autoturismului are dreptul de a conduce suspendat, în perioada 03 mai - 31 iulie 2018", a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu