Tulcea: Accident rutier grav, cu 3 victime, la Baia (FOTO) Recomandat

Vineri, 13 Noiembrie 2020 09:32
Publicat în Regional

Vineri dimineaţă, în jurul orei 06.55, pompierii tulceni au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza localităţii Baia, în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.

La faţa locului s-au deplasat 9 pompieri cu o autospecială de stingere şi modul descarcerare, o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de pompieri Babadag, precum şi două echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, care au constatat că în urma impactului au rezultat trei victime, două dintre acestea fiind încarcerate.

Salvatorii au acţionat pentru extragerea victimelor, o femeie, în vârstă de 54 de ani, şi a un bărbat, în vârstă de 58 de ani, ambele fiind conştiente şi cooperante. Acestea au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Tulcea pentru investigaţii medicale suplimentare. De asemenea, echipajul SMURD a transportat la UPU Tulcea un bărbat, în vârstă de 31 ani, conştient şi cooperant pentru investigaţii medicale.

Pompierii au acţionat pentru sablarea carosabilului şi asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos! ↓↓↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu