TULCEA: Grav accident rutier, cu 4 victime, între Jijila și Garvăn Recomandat

Marți, 25 August 2020 10:21
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grav accident de circulaţie, în această dimineaţă, marți, 25 august 2020, în județul Tulcea. În jurul orei 07.55, prin apel la 112, Secţia de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină la un accident rutier produs pe DN 22, între localităţile Jijila şi Garvăn.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme. La locul solicitării s-au deplasat 1 ofiţer şi 9 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanţă SMURD B2 şi trei echipaje de la SAJ. În urma accidentului rutier au rezultat 4 victime conştiente aflate într-un autoturism, din care una încarcerată.

Conducătorul auto, un bărbat de 76 de ani, a fost descarcerat şi preluat de un echipaj SAJ, care l-a transportat la spital. Celelalte 3 victime, două femei de 71 ani, respectiv 48 ani şi un bărbat de 49 de ani au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Toate cele patru persoane aflate în celălalt autoturism, deşi le-au fost prezentate consecinţele, au refuzat transportul la spital.

Sursa foto: ISU DELTA TULCEA

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu