Urmărit internaţional, reţinut în P.T.F. Galaţi - Rutier Recomandat

Marți, 23 Iulie 2019 12:44
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (P.T.F.) Galaţi - Rutier au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire de grup infracţional organizat, emis de autorităţile române.

"În data de 22 iulie a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi - Rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism înmatriculat în România, C.V., cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană, în vârstă de 56 de ani. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, emis de autorităţile din România, pentru săvârşirea infracţiunii de constituire de grup infracţional organizat, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de patru ani", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (I.T.P.F.) Iaşi.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (I.P.J.) Galaţi, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu