Urmărită internaţional, reţinută în P. T. F. Oancea Recomandat

Miercuri, 26 Iunie 2019 13:00
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Oancea au depistat şi predat autorităţilor competente o persoană din Republica Moldova, pe numele căreia era emis de autorităţile din Germania un mandat de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

"În data de 25 iunie a.c., în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară o persoană de sex feminin, R.S., cu cetăţenie Republica Moldova, în vârstă de 44 de ani. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că, pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din Germania, un mandat de arestare, deoarece aceasta a săvârşit mai multe infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul acestui stat", se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

Femeia a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu