VIDEO: Amendat şi lăsat fără căruţă după ce a aruncat 20 de saci de rafie plini cu moloz pe stradă, la Brăila Recomandat

Vineri, 09 Decembrie 2022 12:53
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii locali din cadrul serviciului de Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila l-au depistat pe un brăilean, în vârstă de 45 de ani, în timp ce arunca pe domeniul public, pe locul viran din capătul străzii Cărămidari, dintr-o căruţă, 20 de saci de rafie plini cu moloz. La faţa locului au fost chemaţi comisarii Gărzii de Mediu Brăila. A fost confiscat atelajul hipo, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional de Garda de Mediu, pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public, şi de Poliţia Locală, pentru deplasarea pe drumurile publice din municipiul Brăila cu un vehicul cu tracţiune animală, faptă interzisă de legislaţia în vigoare. De asemenea, însoţitorul acestuia, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost sancţionat contravenţional pentru faptul că a aruncat, la rândul său, deşeuri inerte pe domeniul public. Precizăm că, aceluiaşi conducător de atelaj hipo i-a mai fost confiscată o căruţă în luna februarie a anului trecut, pentru săvârşirea aceleiaşi contravenţii.

De asemenea, în luna august a acestui an, poliţiştii locali brăileni, împreună cu comisarii Gărzii de Mediu Brăila, au mai confiscat o căruţă aparţinând unui individ în vârstă de 54 de ani, care a fost depistat în timp ce arunca moloz pe domeniul public, în zona străzii Cezar Petrescu. Bărbatul a fost amendat de către comisarii Gărzii de Mediu, iar atelajul hipo a fost transportat într-o zonă special amenajată de pe platforma fostului combinat, situat pe raza comunei Chiscani. De la începutul anului şi până acum, poliţiştii locali brăileni au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 53.505 lei, persoanelor suprinse circulând cu vehicule cu tracţiune animală pe străzile din municipiul Brăila. VEZI VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu