17 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
3 reţete sănătoase din mâncarea rămasă de la masa de Paşte
3 reţete sănătoase din mâncarea rămasă de la masa de Paşte

Dacă nu ştii ce să faci cu mâncarea rămasă de la masa de Paşte, am pregătit trei sugestii sănătoase pentru tine:

Salată cu legume şi grătar

Dacă în ziua de Paşte ai pregătit un grătar cu familia, poţi folosi carnea rămasă pentru o salată absolut delicioasă şi complexă. Poţi opta pentru mix de salată verde, kale şi baby spanac, roşii cherry, castraveţi, quinoa şi carne de pui la grătar. Adaugă sucul de la o lămâie, ulei de măsline, sare şi piper.

Omletă sau frittata

Există câteva motive pentru care frittata se numără printre preparatele favorite ale multora dintre noi. În primul rând, poţi folosi oricâte ingrediente îţi doreşti, inclusiv carnea rămasă. Mai apoi, este super uşor de pregătit şi, nu în ultimul rând, este ideală pentru micul dejun, prânz sau cină. Dacă vrei să mănânci o frittata mai uşoară, poţi încerca varianta bogată în legume şi ouă.

Wrap grecesc cu carne de miel

Ideal pentru prânz sau cină, wrap-ul cu carne de miel este ideal, uşor de făcut şi mai ales super sănătos dacă alegi ingredientele corespunzătoare. În primul rând, optează pentru tortilla integrală, apoi nu uita de salată verde proaspătă, roşii cherry feliate, ceapă roşie, brânză feta şi sos tzatziki.


Articole înrudite