Băuţi la volan, au pus pe jar poliţiştii gălăţeni

 
Marți, 19 Decembrie 2017 17:08
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Poliţiştii gălăţeni au depistat în trafic, în perioada 15-17 decembrie a.c., mai mulţi conducători auto aflaţi sub influenţa alcoolului. Astfel, vineri, în jurul orei 18:30, poliţiştii Postului de Poliţie Cudalbi au oprit în trafic, pentru control, pe strada Ştefan Cudalbiu din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 55 ani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie în valoare de 0.43 g/l alcool pur in aerul expirat.
Sâmbătă, 16 decembrie, un alt conducător auto aflat sub influenţa alcoolului a fost depistat de poliţiştii Posturilor de Poliţie Corni şi Smulţi, pe D.J. 251. Întrucât bărbatul nu a putut prezenta niciun document pentru identificare, a fost condus la sediul poliţiei unde, în urma verificărilor, s-a stabilit că are vârsta de 37 ani şi locuieşte în comuna Drăguşeni. S-a constatat, deasemenea, că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testul cu aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 0,56 g/ l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice şi stabilirea alcoolemiei în sânge.
Duminică, 17 decembrie, în jurul orei 00:07, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Galaţi au oprit în trafic, un autoturism care circula pe strada Brăilei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În aceeaşi zi, în jurul orei 00:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Matca au depistat în flagrant, un tânăr de 25 ani din comuna Matca care a condus autoturismul pe drumul public din localitate, fiind sub influenţa alcoolului. Astfel, la testarea acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,65 % alcool pur in aerul expirat.
Un alt conducător auto aflat sub influenţa alcoolului, a fost depistat duminică, în jurul orei 21:15, de poliţiştii Postului de Poliţie Cerţeşti, pe raza satului Cotoroaia din comuna Cerţeşti. Acesta, un bărbat de 32 ani, din judeţul Timişoara a prezentat la testarea alcoolscopică o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării de probe de sânge. Poliţiştii au întocmit, în toate aceste cazuri, dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu