CJ Galaţi investeşte 13 milioane de lei pentru extinderea unei unităţi medicale

 
Miercuri, 06 Decembrie 2017 00:04
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un proiect de anvergură pentru dezvoltarea judeţului Galaţi, votat în şedinţa Consiliului Judeţean Galaţi, este aprobarea Acordului între Unitatea Medico-Sociala Ganesti şi Consiliul Judeţean Galaţi privind derularea investiţiei „Extindere capacitate cazare cu 50 de paturi”.
“Vom construi la Unitatea Medico-Sociala de la Găneşti un corp nou de clădire cu 50 de locuri pentru pacienţii cu probleme psihice. La demisol vor fi amplasate spaţiile tehnice şi bucătăria spitalului, la parter sala de mese, farmacia şi spaţiile pentru îngrijirea pacienţilor, la etajul întâi se va afla o zonă pentru personal şi una cu rezerve pentru pacienţi, iar cel de-al doilea etaj va fi destinat în totalitate pacienţilor. Am preluat deja toate studiile de specialitate realizate de către cei de la Unitatea Medico-Sociala pentru acest obiectiv, astfel încât să obţinem toate avizele şi autorizaţiile pentru a demară procedurile de atribuire a contractului de execuţie. Valoarea investiţiei este de peste 13.000.000 de lei, din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Tot în domeniul sănătăţii, la propunerea preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, au fost date în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” dispozitive medicale achiziţionate în cadrul proiectului „Modernizare, extindere şi dotare Ambulatoriu integrat de specialitate al Spitalului Judeţean Galaţi”.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu