ITM Galaţi a reunit zeci de agenţi economici din judeţ

 
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 00:00
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi a marcat şi în acest an, Săptămâna Europeană pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (SSM) prin organizarea, în perioada 23 – 27.10.2017, de sesiuni de instruire, informare, conştientizare, la care au fost invitaţi reprezentanţi ai angajatorilor, sindicatelor, patronatelor, serviciilor externe de prevenire şi protecţie, alţi factori interesaţi. La acţiunile desfăşurate de ITM Galaţi au participat un număr de 64 agenţi economici din judeţul Galaţi reunind un număr de 83 de reprezentanţi ai angajatorilor, lucrători cu răspunderi specifice în domeniul securităţii şi sănătăţii, servicii externe de prevenire şi protecţie, precum şi reprezentanţi ai lucrătorilor.
În cadrul acţiunilor au fost prezentate bune practici în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă care pot contribui la îmbunătăţirea sănătăţii şi a vieţii profesionale, precum şi alte informaţii de interes general legate de această problematică de combatere a îmbătrânirii a forţei de muncă active. La nivel naţional au avut loc 4 simpozioane regionale.
În perioada 25-27.10.2017, s-a desfăşurat la Suceava simpozionul regional dedicat Săptămânii Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă cu tema „Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele”. Instituţia noastră a prezentat lucrarea „Gestionarea riscurilor la locul de muncă – condiţie esenţială pentru o viată profesională durabilă”. La acest simpozion au participat reprezentanţi ai inspectoratelor teritoriale de muncă din judeţele: Suceava, Bacău, Botoşani, Galaţi, Tulcea, Buzău, Covasna, Iaşi, Neamţ,Vaslui şi Vrancea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu