Tragedie la Tulcea: Doi copii şi bunicii lor, ucişi de ape Recomandat

Miercuri, 11 Iulie 2018 09:00
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Salvatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea au fost alertaţi, marţi, 10 iulie 2018, în jurul orei 20:30, în urma unui apel prin care a fost semnalată o situaţie de urgenţă determinată de luarea de ape a 4 persoane, respectiv 2 adulţi şi 2 minori, de un pârâu, în localitatea Măgurele, din comuna Topolog.

"La faţa locului au fost deplasate: 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă, 1 SMURD şi 8 subofiţeri de la Staţia de pompieri Babadag, 1 autocamion de intervenţie şi o barcă pneumatică, 1 autospecială de muncă operativă şi 7 subofiţeri. Iniţial au fost găsite fetiţa şi femeia în stop cardio-respirator. Copilul a fost preluat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ), iar persoana de sex feminin de SMURD. Au fost aplicate manevre de resuscitare, dar din nefericire a fost pronunţat decesul", a precizat Florentin Daciu, ISU Tulcea. Apoi, a fost găsit şi băiatul, dar decedat.

Era vorba despre doi bunici şi nepoţii lor, respectiv un bărbat de 68 de ani şi soţia lui de 58 de ani şi doi copii, băiat şi fată, de 7 şi 4 ani. Cautările au continuat pentru găsirea bărbatului.

Sursa foto: ISU Tulcea

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu