18 medalii pentru halterofilii gălăţeni de la CSU, CSM Dunărea şi CSS la Naţionale Recomandat

Luni, 12 August 2019 12:36
Publicat în Sport

Complexul Sportiv Naţional Lia Manoliu din Bucureşti a fost săptămâna trecută gazda Campionatului Naţional de haltere pentru juniori 1 Under 20, finala. La start s-au înscris peste 120 de sportivi legitimaţi la 25 de cluburi din întrega ţară. Galaţiul a fost reprezentat de: CSU, CSM Dunărea şi CSS iar rezultatele obţinute au fost foarte bune. CSU Galaţi, antrenor Costel Dimofte, a obţinut 9 medalii. Performera delegaţiei noastre a fost Mariana Tăbăcaru, care a cucerit trei titluri de campioană naţională la categoria 76 kg. Coechipierele sale, Andreea Penciu, la categoria 64 kg şi Mihaela Ilie, la categoria 71 kg, au cucerit câte trei medalii de argint. Creditaţi de asemenea cu şanse la medalii, Bianca Grigoraş şi Constantin Carp au avut ghinion, s-au accidentat în timpul sau înaintea competiţiei.
Halterofilii de la CSM Dunărea pregătiţi de antrenorii Nicolae Mihai şi Marin Otinceanu s-au întors acasă cu 6 medalii. Petrică Bălăuţă a devenit triplu vicecampion naţional la categoria 67 kg. Colega sa, Augustina Sitaru, care a concurat la categoria 87 kg, a obţinut trei medalii de bronz. Alte rezultate: Magdalena Bejenariu - trei locuri 4, Ionela Băleanu - 3 locuri 6 şi Liviu Afloarei - 3 locuri 6.
CSS Galaţi, antrenor Costel Dimofte a punctat în ierarhia finală prin Lăcrămioara Dumitrache, cu trei medalii de argint.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu