AFC Universitatea Galaţi, la un pas de finala Cupei României Recomandat

Marți, 14 Mai 2019 13:36
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sportul gălăţean traversează o perioadă fastă. După titlurile naţionale obţinute de CSM Arcada, care a disputat şi finala Cupei României şi CSM Phoenix, o altă echipă reprezintă Galaţiul la nivel înalt. AFC Universitatea Galaţi va întâlni miercuri, 15 mai 2019, o zi istorică pentru fotbalul gălăţean, de la ora 11.00, pe stadionul Siderurgistul, pe Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, în semifinala Cupei României la fotbal feminin. Cele două echipe s-au întâlnit şi în urmă cu o săptămână, tot la Galaţi, în campionat, când panterele negre s-au impus cu 4-0.

Declaraţii:

Nina Anca - jucătoare AFC Universitatea: „Retrăiesc momentul semifinalei şi mi-aş dori să ajung să retrăiesc şi momentul finalei! Frumoasa echipă a «Panterelor» este minunată, curajoasă şi din ce în ce în ce mai surprinzătoare! Îmi doresc din tot sufletul ca echipa noastră să ajungă acolo unde îi este destinat să fie! Important este ca indiferent ce se întâmplă, noi ca echipă să fim unite şi dacă e să se întâmple să plângem împreună să o facem, dacă e să se întâmple să râdem împreună, atunci aşa să fie!”.

Loredana Nica - căpitan AFC Universitatea: „Chiar dacă pentru mine este deja a 2-a semifinală de Cupă, trebuie să tratăm meciul ca atare, să ne motivăm foarte bine. Este un meci greu, dar putem să reuşim să ajungem în finală şi să ne atingem obiectivul”.

Lidia Moacă - jucătoare AFC Universitatea: „Va fi un meci de care pe care , dar noi suntem montate 100% şi sper din suflet să ieşim câştigătoare. Am încredere în forţa grupului şi sper să repetăm meciul bun din campionat şi în Cupă”.

Alexandra Ivan - jucătoare AFC Universitatea: „Luptăm pentru ceea ce ne dorim, la fel şi adversarul. Meciul va fi greu doar dacă ni-l facem noi. Suntem o echipă unită şi ne dorim să trecem în finală! Am încredere în coechipierele mele şi sunt sigură că ne vom mobiliza şi vom repeta figura de săptămâna trecută. Sper să ne susţină cât mai multă lume, având în vedere că jucăm acasă. Vă aşteptăm la meci! Avem nevoie de susţinerea voastră!”.

Maria Stamate - jucătoare AFC Universitatea: „Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar pe care îl aşteptăm cu nerăbdare. E ceva deosebit să putem juca o semifinală de Cupa României, mai ales fiind o echipă nou promovată. Am muncit mult în acest campionat şi ar fi minunat să putem juca o finală de cupă care să ne aducă satisfacţia muncii noastre. Suntem într-o formă bună şi sperăm să continuăm seria rezultatelor bune pentru a atinge cele mai bune performanţe. Am avut şi momente mai dificile, dar am ştiut să ne mobilizăm şi să arătăm un fotbal de calitate mai ales pe final de sezon. Aşteptăm cât mai multă lume alături de noi, să ne susţină şi împreună să ne mândrim cu o altă echipă a Galaţiului care joacă o finală!”.

Gabi Călinescu - preşedinte antrenor AFC Universitatea: „9 puncte în ultimele 3 meciuri şi din ce în ce mai multe jucătoare care marchează, asta înseamnă că luptăm şi muncim în echipă şi nu în ultimul rând avem fundaşi care se organizează foarte bine în apărare şi foarte greu primim gol. Asta înseamnă că toate jucătoarele participă la toate fazele în timpul jocului şi răsplata apare mai devreme sau mai târziu. Meciul de miercuri îl vom juca fără presiune deoarece noi ne-am îndeplinit obiectivul stabilit la începutul sezonului şi calificarea ar fi un bonus meritat. Vom juca cu aceiasi atitudine şi vom lupta până în ultima secundă şi indiferent de rezultat suntem mândrii de ceea ce am realizat în campionat până în acest moment şi în Cupa României. Vă aşteptăm la meci, avem nevoie de susţinerea voastră!”.

Sursa foto: Sportul Ilustrat

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu