Afla ce avere are Simona Halep din tenis Recomandat

Vineri, 24 Septembrie 2021 15:57
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Probabil că mulţi se întreabă cam care ar fi averea uneia dintre cele mai cunoscute sportive de la noi din ţară, din toate timpurile. Ei bine, acum se pare că s-a aflat şi care este cu adevărat averea Simonei Halep, poate cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României.

Ce avere are Simona Halep?

Deşi 2020 a fost un an foarte greu pentru sportiva româncă, ei bine, acest lucru s-a resimţit şi în câştigurile româncei. Dar, chiar şi aşa, Simona Halep se menţine în topul celor mai bogate femei de la noi din ţară. Fanii Simonei și a tenisului au putut câștiga din pariuri sume frumoase de bani pariind pe ponturi tenis care o vedeau favorită.

Conform unui top, se pare că fosta lideră mondiala a tenisului, Simona Halep, s-ar situa pe locul 140 dintr-un total de 300 al celor mai bogaţi români, aşa cum arată revista Capital. Acelaşi top ne arată că Simona Halep se află pe locul 5 într-un top al celor mai bogate femei de la noi din ţară.

Pe primul loc se află românca Anastasia Soare, aceasta fiind remarcată pentru cariera sa în industria beauty. Conform topului realizat de Capital, averea Anastasiei se ridică la 650 de milioane de euro.

Pe locul doi s-ar situa Anca Vlad, cea care ar avea o avere de 480 de milioane de euro, în timp ce pe trei se situează Veronica Guşă Drăgan, aceasta având o avere totală de 250 de milioane de euro. Pe locul patru o regăsim pe Luchi Georgescu, cu o avere de 72 de milioane de euro, în timp ce pe locul 5 este Simona Halep, poate cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României.

Ce avere a acumulat tenismena

Se pare că Simona Halep, a 5-a cea mai bogată româncă de la noi din ţară, ar avea o avere totală de circa 47 de milioane de euro, bani ce ar proveni chiar de la turneele la care aceasta a participat, de-a lungul carierei. De altfel, o parte din bani ar proveni şi din contractele sale de publicitate, dar şi din afacerile imobiliare, fiind deja cunoscut faptul că Simona Halep deţine mai multe afaceri imobiliare pe litoral.

Simona Halep, ar fi prima din punct de vedere al celor mai bogate vedete din sportul autohton, fiind chiar şi peste Cosmin Olăroiu, ce e drept, “doar” cu un milion de euro, în timp ce peste Mircea Lucescu ar avea 10 milioane de euro. Următoarele personalităţi din sportul românesc ce completează acest top ar fi Dan Petrescu, ce are o avere de circa 31 de milioane de euro şi Gheorghe Hagi, cu 29 de milioane de euro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu