Bănel Nicoliţă, dator vândut la cămătari Recomandat

Marți, 26 Octombrie 2021 12:41
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bănel Nicoliţă, 36 de ani, unul dintre cei mai apreciaţi jucători din istoria recentă a clubului patronat de Becali, ar avea mari datorii la cămătari. Fostul mijlocaş ar fi fugit din ţară de teama lor. A ajuns în Statele Unite ale Americii şi de aici destinaţia ar fi fost Mexic. A fost aproape de a fi reţinut la graniţă din cauza mai multor nereguli, informează Fanatik.
Bănel patrona FC Făurei, formaţie din Liga 3, dar s-a lovit de mari probleme financiare după ce a investit 300.000 de euro în club fără să aibă niciun fel de profit.
A ajuns la divorţ fiindcă toţi banii i-a „băgat” în echipă. Mai mult, Nicoliţă nu a mai petrecut deloc timp împreună cu familia sa, soţia şi cele două fetiţe. „Divorţul l-am făcut din cauza mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soţie nu a fost de acord. Am investit şi bani, sentimente, mai multe chestii. Atunci a trebuit să renunţ puţin la familie, să stau să fac mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Normal că după un an, doi, a venit şi scandalul” explica Bănel.
A pierdut averea, apartamente, bunuri şi sumele strânse de-a lungul carierei! A ajuns să se împrumute la cămătari şi acum are să le achite 100.000 de euro, mai anunţă Fanatik.
Cum nu are niciun euro în cont, Bănel Nicoliţă a fugit în America,informaţie oferită de ProSport încă din aprilie 2021.
Din SUA, el ar fi vrut să ajungă în Mexic, cu speranţa că va câştiga suficient cât să scape de datorie.
„Când bagi banii tăi şi îi pierzi pe parcurs şi realizezi că ai băgat 300 de mii de euro… Sunt bani mulţi. Scandaluri cu familia, scandal peste tot. Analizezi că nu e ok, dar m-am băgat, fotbalul mi-a oferit ce am eu până acum şi atunci trebuie să îi ofer şi eu lui. Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni. De aceea sunt fericit, că am realizat ceva. Dacă pierdeam şi banii şi nu realizam nimic, atunci plângeam” spunea Bănel Nicoliţă, potrivit sursei citate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu