Campioana olimpică de la Rio, Ana-Maria Popescu a suferit prima intervenţie chirurgicală din carieră Recomandat

Miercuri, 27 Mai 2020 12:04
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Federaţia Română de Scrimă a anunţat pe pagina oficială de Facebook că scrimera Ana-Maria Popescu, medaliată cu aur cu echipa de spadă a României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost operată, marţi, la genunchiul drept. „Totul va fi bine! Ana-Maria Popescu a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală la genunchiul drept, cel care în ultima vreme i-a dat bătăi de cap... Sănătate, Ana! Recuperare bună şi revenire cu elan pe planşă“, se precizează pe site-ul de socializare amintit.
Campioana olimpică de la Rio de Janeiro a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care a menţionat că intervenţia chirurgicală a decurs bine. „Ori la bal, ori la spital şi cum balurile sunt suspendate pe durată nedeterminată, m-am mulţumit cu spitalul. Uite aşa s-a mai destrămat un mit şi îmi imaginam cum o să mă laud eu, mândră din cale afară, că după 20 şi de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operaţie. Ntz, nu mi-a ieşit. Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze şi nu mi-a lăsat alternativă. Iar perioadă mai bună nici nu puteam găsi... Practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel... X săptămâni de stat în pat, performanţă pe toate planurile. Am zis! Operaţia a decurs bine, am urmărit tot procesul pe monitor fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu «live»... şi am înţeles aproape nimic (zici că-i un acvariu, un fel de «Finding Nemo» doar că fără Nemo). Zâmbetul a rămas la purtător mulţumită oamenilor care au avut şi au în continuare grijă de mine. Iar de restul am dormit“, a comentat în stilul caracteristic, Ana-Maria Popescu, care a postat şi o fotografie pe patul de spital.
Multipla medaliată mondială şi europeană, nr. 1 în clasamentul FIE, are şanse foarte mari să fie prezentă pe planşă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care au fost reprogramate pentru vara anului 2021.

Sursa foto: Ana-Maria Popescu Official

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu