Cristian Ştefu, preşedinte United: „Champions League vine la Galaţi, e un super-eveniment pentru întreaga zonă” Recomandat

Luni, 04 Iulie 2022 11:36
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un eveniment sportiv „first class” va fi găzduit în această toamnă în oraşul de la Dunăre. Campioana României, United Galaţi, va face parte în premieră din Ruta A alături de nume grele din futsalul european: Barcelona şi Palma Futsal, ambele din Spania sau Benfica Lisabona şi Sporting CP din Portugalia. Sala Polivalentă Dunărea va găzdui în perioada 25-30 octombrie partidele unei grupe din Main-Round, formată din patru echipe. Printre posibilii adversari pe care tigrii lui Florin Ignat ar putea să-i întâlnească în drumul spre Runda de Elită sunt formaţii cu cărţi de vizită impresionante: Kairat Altmaty, Ayat, ambele din Kazahstan, Dobrovec -Slovenia, Kherson - Ucraina, Sporting Club de Paris - Franţa, Futsal Pula - Croaţia, Haladas - Ungaria, Hovocubo - Ţările de Jos. Primele trei clasate se califică pentru Elite Round.
„Ne bucurăm enorm că putem fi gazdele unei asemenea grupe de Champions League, cu posibilitatea de a vedea la noi, la Galaţi, forţe ale Europei, printre care Barcelona, Sporting, Benfica, Palma Futsal şi altele din celelalte grupe. Abia aşteptăm tragerea la sorţi, apoi noul sezon competiţional. Champions League vine la Galaţi, e un super-eveniment pentru întreaga zonă!”, a declarat pe pagina oficială a clubului Cristian Ştefu, preşedintele CS United. Tragerea la sorţi pentru Main-Round este programată joi 7 iulie la Nyon.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu