CSM Arcada a susţinut patru amicale în Bulgaria Recomandat

Marți, 15 Septembrie 2020 14:45
Publicat în Sport

Campioana României din ultimele două ediţii de campionat a fost plecată în weekend în Bulgaria pentru a susţine patru meciuri de pregătire. Echipa condusă de Sergiu Stancu a obţinut rezultatele: 3-1 şi 1-3 cu Hebar Pazardjik, câştigătoarea Cupei Bulgariei în 2019, respectiv 3-1 şi 2-3 cu Levski Sofia. Conducerea tehnică a echipei gălăţene a avut posibilitatea să ruleze tot lotul de jucători, inclusiv noile achiziţii: sârbul Mihajlo Stankovic, 27 ani, 200 cm, transferat de la Montpelier - Franţa, un jucător cu experienţă care a mai evoluat pentru echipe din Turcia, Polonia şi Serbia şi Eugene Stuart, originar din Bahamas, 24 ani, 200 cm, adus de la Karelian Hurmos - Finlanda.
„Am disputat 4 partide în Bulgaria, necesare pentru pregătirea importantului turneu de calificare din Liga Campionilor, de la Galaţi. Ca statistică, am câştigat 2 şi am pierdut 2, dar nu rezultatele m-au interesat în această etapă de pregătire. Jucătorii nou sosiţi au început să se integreze încet, încet. Sunt şi jucători care au ajuns mai târziu la echipă, dar sunt convins că la ora partidelor oficiale vor fi la înălţime. Din păcate, meciurile din Champions League de la Galaţi le vom disputa fără să avem măcar o partidă oficială. Sunt convins că meciurile vor fi dificile, disputate, dar la finalul turneului, noi vom fi echipa câştigătoare”, a declarat antrenorul Sergiu Stancu.
Meciurile din turneul de calificare pentru turul II al Ligii Campionilor se vor desfăşura în Sala Polivalentă Dunărea după următorul program: marţi, 22 septembrie - ora 18.00 - CSM Arcada - Kastela (Croaţia); miercuri, 23 septembrie - ora 18.00 - Kastela - Sastamala ( Finlanda); joi, 24 septembrie - ora 18.00 - CSM Arcada - Sastamala. Prima clasată se califică în turul următor al Ligii Campionilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu