CSM Arcada se duelează cu campioana Cehiei în CEV Champions League Recomandat

Marți, 05 Octombrie 2021 10:35
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Galaţiul revine în circuitul competiţional internaţional. Sala Polivalentă Dunărea va găzdui miercuri, de la ora 18.00, partida CSM Arcada - CEZ Karlovarsko (Cehia), manşa tur din primul tur al CEV Champions League. Un meci cu încărcătură emoţională mare pentru echipa gălăţeană care împlineşte nouă ani de la înfiinţare şi proiectul a crescut frumos. Campioanele României şi Cehiei promit un duel interesant în care învingătoarea este greu de anticipat.
„Suntem conştienţi că ne aşteaptă o dublă manşă dificilă. Întâlnim campioana Cehiei, un adversar foarte puternic, care are în lot trei jucători din Naţională, care recent a învins campioana olimpică Franţa, cu 3-0, la Campionatul European. I-am analizat foarte bine, cu siguranţă suntem pregătiţi să facem un meci foarte bun şi să obţinem un rezultat care să ne menţină în lupta pentru calificarea cât mai departe în cea mai puternică competiţie continentală la nivelul echipelor de club. Avem atuurile noastre, ne bazăm mult pe sprijinul suporterilor noştri, care mereu ne-au împins de la spate şi vrem să-i răsplătim cu un rezultat pozitiv”, ne-a declarat antrenorul CSM Arcada, Sergiu Stancu.
Din tabăra gălăţeană va absenta Tudor Magdaş, care a suferit o accidentare gravă în Supercupa României desfăşurată săptămâna trecută la Braşov, scor 2-3 cu Dinamo. Partida va fi condusă de arbitrii: Laszlo Adler - Ungaria şi Dobromir Dobrev - Bulgaria. Intrarea spectatorilor se va face cu respectarea protocolului medical pentru Covid-19. Returul se va disputa pe 13 octombrie, în Cehia, la Karlovy Vary.

Sursa foto: Facebook - CS Arcada Galaţi

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu