CSU Belor joacă acasă, CSM Arcada se deplasează la Buzău Recomandat

Marți, 21 Ianuarie 2020 12:21
Publicat în Sport

Cele două reprezentante ale Galaţiului în Divizia A1 la volei au o săptămână plină. Ambele susţin miercuri partidele restanţe amânate din diverse motive. La feminin, CSU Belor va primi vizita celor de la FC Argeş, în sala Polivalentă Dunărea, de la ora 18.00. Gălăţencele antrenate de Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi au pierdut clar primele două meciuri disputate în acest an la Blaj şi Medgidia şi nu prea au voie să facă un pas greşit pe teren propriu. „Ne aşteaptă un meci dificil, este primul în faţa suporterilor noştri din acest an şi avem mare nevoie de victorie pentru a mai face un pas important spre atingerea obiectivului, calificarea în play-off-ul 1-6”, ne-a declarat Silviu Şoimu, team manager-ul de la CSU Belor. Echipa gălăţeană ocupă locul 6 cu 16 puncte.
La masculin, CSM Arcada va juca de la ora 17.00, în deplasare, cu SCM Gloria Buzău, o echipă nou promovată, dar foarte ambiţioasă mai ales atunci când evoluează pe teren propriu. Campioana României are un moral foarte bun după ce a câştigat partida maraton de la Craiova, scor 3-2 cu SCMU, după 140 de minute. „Va fi încă un meci dificil pentru noi, Buzăul acasă se motivează foarte bine, noi trebuie să ne menţinem în grafic, să păstrăm ritmul bun şi să câştigăm cele trei puncte puse în joc”, ne-a declarat Sergiu Stancu, antrenorul principal al echipei gălăţene. CSM Arcada ocupă locul 2 cu 26 de puncte, dar are şi un meci mai puţin jucat decât liderul Dinamo Bucureşti, 29 puncte.
Iubitorii voleiului din oraşul nostru sunt aşteptaţi sâmbătă, 25 ianuarie, la primul cuplaj din 2020 care se va desfăşura după programul: CSM Arcada - UVT Timişoara, de la ora 17.00, şi CSU Belor - U NTT Data Cluj, de la ora 19.00.

Sursa foto: Sportul Ilustrat

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu