Daniela Ciocan: „Mi-am făcut recorduri personale de "bătrâneţe", o competiţie europeană la care am luat parte în urma solicitării Federaţiei de Atletism şi am reprezentat cu onoare România” Recomandat

Luni, 16 Mai 2022 10:07
Publicat în Sport

La Grosseto-Italia s-au desfăşurat în weekend Campionatele Europene de atletism Nonstadia, categoria Masters, dedicate sportivilor peste 35 de ani. La competiţie au participat atleţi din 25 de ţări europene, România s-a prezentat cu un lot de 35 de sportivi. Galaţiul a fost reprezentat cu cinste de Daniela Ciocan, legitimată la CSM Dunărea, care a obţinut două medalii de argint în probele de 5 km şi 10 km cu echipa României, a ocupat locul 4 la individual 5 km şi locul 7 la individual 10 km.
„Mi-am făcut recorduri personale de "bătrâneţe" în cele două curse. A fost o competiţie europeană la care am luat parte în urma solicitării Federaţiei Române de Atletism, am răspuns cu bucurie solicitării şi am reprezentat cu onoare România. Chiar dacă în ultima perioadă am trecut printr-o etapă dificilă a vieţii, în urmă cu o lună tatăl meu a decedat, mi-am continuat "pasiunea" şi m-am prezentat onorabil”, ne-a declarat dubla vicecampioană europeană.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu