Echipa spaniolă Sevilla, tot mai interesată de transferul lui Ianis Hagi Recomandat

Miercuri, 13 Mai 2020 12:40
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa spaniolă de fotbal Sevilla FC este interesată de tânărul mijlocaş român Ianis Hagi, care este împrumutat de clubul belgian KRC Genk la Glasgow Rangers, relatează cotidianul spaniol AS. Sursa precizează că Hagi jr. este urmărit de mai mult timp de clubul andaluz, iar interesul a crescut în ultima vreme, având în vedere neînţelegerile dintre jucător şi clubul belgian, evidenţiate de publicaţia belgiană La Meuse, precum şi vârsta mijlocaşului ofensiv (21 ani).
AS scrie că legătura dintre Sevilla şi numele lui Ianis Hagi s-a făcut şi vara trecută, iar tatăl fotbalistului, Gheorghe Hagi, fost jucător la Real Madrid şi FC Barcelona, a fost de părere că Sevilla ar fi o oportunitate pentru fiul său. Publicaţia a remarcat şi saltul calitativ al lui Ianis Hagi din ultimii ani, de la echipele naţionale de juniori la prima reprezentativă, jocul său bun cu ambele picioare, viziunea de joc care fac din el un candidat pentru liga spaniolă.
În sezonul 2020-2021, Ianis Hagi a avut dificultăţi în Belgia şi nu prea s-a acomodat la Genk, iar în ianuarie a fost cedat în Scoţia la Rangers, unde a primit mai multă încredere şi evoluţiile sale au fost în creştere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu