Fetele de la CSU Danubius au misiune uşoară acasă, băieţii joacă la Chiajna cu Steaua

Vineri, 12 Februarie 2016 00:00
Publicat în Sport

La sfârşitul acestei săptămâni, handbalul revine la putere. După o pauză de două săptămâni se va relua Divizia A la handbal feminin. CSU Danubius Galaţi va primi vizita sâmbătă, de la ora 12.00, în sala Polivalentă Dunărea, celor de la CSU Târgovişte, echipă din subsolul clasamentului. Un meci de 1 solist, un antrenament cu public pentru echipa condusă de antrenorul Valeriu Costea. Două dintre jucătoare echipei gălăţene, Mădălina Conache şi Ioana Manoilă, au împlinit joi vârste frumoase, iar colegele lor au promis să le ofere în dar şi victoria. CSU Danubius se află pe locul doi în clasamentul seriei A, cu un meci mai puţin disputat decât liderul HCM Buzău, dar rămâne principala candidată la promovarea în Liga Naţională.
Băieţii au un nou episod din „Misiune imposibilă” la Chiajna, unde vor întâlni pe Steaua Bucureşti, ocupanta locului VI în clasamentul Ligii Naţionale. Echipa antrenată de Florin Andronic şi Miron Stanciu, la care va reveni golgeterul Alexandru Ciobanu, va încerca să dea o replică puternică mult mai titratei sale adversare.
Altfel, duminică, tot la sala „Dunărea” va avea loc un interesant cuplaj de handbal juvenil. La ora 11.00 va începe derbiul seriei C din Campionatul Naţional rezervat junioarelor III dintre echipele gălăţene Handbal Art şi ACS Danubius 2010, ocupantele primelor două poziţii din clasament şi virtual calificate la primul turneu semifinal. De la ora 13.00 este programată partida Handbal Art - CSM Ploieşti, la junioare I.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu