CSM Galaţi a învins a doua oară campioana Sport Club Miercurea Ciuc Recomandat

Miercuri, 21 Decembrie 2022 10:06
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Episodul doi al duelului dintre CSM Galaţi şi Sport Club Miercurea Ciuc care a fost programat marţi la Patinoarul Dunărea a ridicat tensiunea la cote maxime. Răniţi în orgoliu propriu după înfrângerea din ziua precedentă, ciucanii au început cu motoarele turate la maxim decişi să-şi ia revanşa şi au condus cu 3-0 după primele 20 de minute.
Partida s-a încins în cea de-a doua repriză, echipa gălăţeană a strâns din nou rândurile, a revenit spectaculos şi a reuşit să egaleze după reuşitele lui: Kyrychenko, Neznamov în superioritate numerică şi Machala ajutat de Baskov. Cu un sfert de oră înainte de final, publicul a explodat după golul lui Chernyuk asistat de Kyrychenko şi Machala care a adus a doua victorie în două zile pentru formaţia pregătită de Vladimir Klinga şi Cornel Chiriţă. Rezultat final: 4-3 (0-3, 3-0, 1-0).
CSM Galaţi a urcat pe locul 4, poziţie de play-off cu 29 de puncte din 16 meciuri la egalitate cu ocupanta locului 3 Fenestela, cu 21 meciuri disputate. *sursa foto: Sportul Ilustrat

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu