Fosta glorie a fotbalului italian, Gianluca Vialli a anunţat că a scăpat de cancerul de pancreas Recomandat

Marți, 14 Aprilie 2020 12:23
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cotidianul francez L Equipe a informat că fostul mare fotbalist italian Gianluca Vialli a anunţat o remisie a cancerului său de pancreas, după 17 luni de chimioterapie.
Deţinător al Ligii Campionilor cu Juventus Torino în 1996, Gianluca Vialli a declarat pentru publicaţia La Repubblica că a învins cancerul de pancreas diagnosticat în 2018, după un tratament de 17 luni cu citostatice. „A fost dificil, chiar şi pentru cineva rezistent la suferinţă, atât fizic, cât şi mental. Dar ultimele teste făcute nu au mai arătat niciun semn al bolii“, a spus fostul jucător al „Squadrei Azzurra“ (59 selecţii, 16 goluri), în vârstă de 55 de ani. „Recăpătarea sănătăţii înseamnă să mă pot uita din nou în oglindă, să văd cum îmi creşte iar părul, fără să-mi desenez sprâncenele cu creionul. Mă simt foarte norocos în raport cu multe alte persoane“, a mai precizat fostul fotbalist italian.
Vialli a făcut referire şi la victimele coronavirsului, la „cei care sunt internaţi în spitale şi mor singuri, departe de apropiaţi pentru a se evita infectarea, iar funeraliile lor nu pot fi efectuate. Este oribil“.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu