Gălăţeanca Crina Stase, de la Triumf Dojo a cucerit titlu de campioană europeană şi se pregăteşte să cucerească Japonia Recomandat

Luni, 27 Mai 2019 12:53
Publicat în Sport

Cea de-a XII-a ediţie a "Open European Championship", a avut loc în perioada 24-26 mai în Ungaria la Gyor. Au participat aproximativ 500 sportivi din 20 ţări: Armenia, Ucraina, Austria, Rusia, Grecia, Bulgaria, Spania, Japonia, Ungaria, Germania, Polonia, Olanda, Suedia, Belgia, Belarus, Kazahstan, România, Slovenia, Turcia.
Din lotul Federaţiei Române de Karate Kyokushin au făcut parte 7 sportivi. Printre aceştia a fost şi gălăţeanca Crina Stase de la A.C.S. Triumf Dojo Galaţi , care a ocupat locul I şi titlul de campioană europeană la proba de Kata din 16 sportivi, la categoria de vârstă 10-11 ani. "Am avut emoţii deoarece a fost primul campionat european în afara ţării la care am participat. Sunt fericită pentru rezultatul obţinut, mă întorc acasă motivată să mă pregătesc mai mult pentru Japonia", ne-a declarat campioana europeană. Crina Stase va reprezenta Galaţiul şi România pe 22 iunie la "All Japan Open Tournament Grand Championship" ce se va desfăşura la Osaka.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu