Gimnasta Larisa Iordache, dublă campioană europeană Recomandat

Luni, 21 Decembrie 2020 11:35
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gimnasta română Larisa Iordache a afirmat, duminică, pe Instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul“, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Mersin (Turcia).
„O poveste lungă, spusa în câteva cuvinte... Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă. În momentele în care mulţi mi-au spus că nu voi reuşi şi începusem să cred şi eu asta după atâta timp de pauză... cu greu mai speram la o revenire, însă ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine. Aşa cum au făcut-o antrenorii mei, Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, de la bun început. Nu au renunţat niciodată să creadă în mine, să mă susţină exact aşa cum am eu nevoie. Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Iar pentru toate astea vreau să le mulţumesc! Sunteţi cei mai tari. Vă iubesc!“, a scris Larisa Iordache.
„Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puţin bune, dureri şi multe altele, dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Vă iubesc!“, a mai spus multipla campioană.
Larisa Iordache a ţinut să le încurajeze şi pe coechipierele sale din echipa României: „Şi nu în ultimul rând vreau să le spun fetelor, Stănciulescu Ioana, Sfiringu Silviana, Trică Daniela, Duţă Antonia Irina, cu care am făcut o echipă, că sunt mândră de ele, chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost culoarea la care noi am sperat. Important este să credeţi în voi, să munciţi mult şi să mergeţi mai departe cu multă încredere. Să luptaţi mereu până la capăt şi să faceţi cu drag acest sport, care nu este chiar uşor, dar este foarte frumos. Vă iubesc!“.
„Şi vă mulţumesc vouă, tuturor! Pentru energia voastră pozitivă, pentru mesajele voastre şi cuvintele pe care mi le scrieţi“, le-a transmis Larisa Iordache fanilor săi.
Lari a cucerit la Europenele de la Mersin (Turcia), două medalii de aur, la bârnă şi sol, şi două de argint, cu echipa şi la sărituri.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu