Lidia Moacă: „Mesajul meu pentru suporteri: să fie puternici şi încrezători, sunt sigură că vom reveni mai puternici” Recomandat

Joi, 02 Aprilie 2020 12:46
Publicat în Sport

Un domeniu de activitate foarte afectat în această perioadă grea cauzată de pandemia de coronavirus este sportul. Cei care îl practică indiferent de disciplină au fost nevoiţi să ia o pauză forţată după ce toate competiţiile au fost întrerupte şi chiar anulate. Lidia Moacă, căpitanul echipei feminine FC Universitatea Galaţi, revelaţia turului Ligii 1 de fotbal feminin, locul 2 cu 26 de puncte, se află în aceste zile acasă la Craiova de unde ne-a răspuns cu drag la câteva întrebări de „criză”:
- Cum te antrenezi în această perioadă de pauză competiţională forţată?
Avem un program dat de domnul antrenor pe care încercăm să-l respectăm aşa cum putem, facem antrenamente în casă. Este o perioadă foarte grea pentru toată lumea, dar cred că mai greu ne este nouă sportivilor care suntem învăţaţi cu antrenamente zi de zi.
- Ce-ţi lipsesţe cel mai mult în această perioadă?
Cel mai tare îmi lipseşte competiţia în sine şi tot ce ţine de ea, sper din suflet să trecem cu bine perioada aceasta grea.
- Care au fost cele mai importante lucruri cumpărate?
Cumpărături am făcut doar strictul necesar aşa cum îl făceam şi până acum, nimic special.
- Cum îţi petreci timpul liber?
Fac antrenamentele ce mi se dau, îmi ajut părinţii, citesc şi urmăresc câteva seriale.
- Care este mesajul tău pentru suporteri?
Mesajul meu este să iasă din casă strict pentru lucrurile care merită cu adevărat, să facă mişcare în casă ori de câte ori au ocazia, să fie puternici şi încrezători pentru că, sunt sigură că vom reveni mai puternici.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu