Oţelul, la a doua victorie consecutivă, Sporting, prima înfrângere, Avântul, rămâne fără puncte Recomandat

Luni, 28 Septembrie 2020 11:34
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liga a 3-a la fotbal a programat sâmbătă partidele celei de-a treia etape. Bilanţul celor trei echipe gălăţene care activează în seria a 2-a a fost o victorie şi două înfrângeri. Nou promovata, Avântul Valea Mărului a jucat pe teren propriu cu Sportul Chişcani. Un meci încrâncenat, cu câteva faze controversate, oaspeţii au beneficiat de un penalti apărat de Olaru la scorul de 0-0, vălmărenii, care în repriza a doua au rămas în 10 după eliminarea lui Antofe, pentru cumul de cartonaşe galbene, au avut circumstanţe să beneficieze de o lovitură de la 11 metri, dar arbitrii au închis ochii şi au pierdut nemeritat. Unicul gol a fost reuşit după o oră de joc de Andrei Crăciun, jucător care evoluează şi la United Galaţi, reprezentanta României în UEFA Futsal Champions League. Rezultat final: 0-1. Antrenorul Gheorghiţă Popa a folosit formula: Olaru - Iancu, Moise, Antofe, Hilohi - Afteni, Murgoci, Iacob, Partenie - Puşcaşu, G.Popa. Au mai jucat: Drăgan, Ţimpău, Gheorghiu.
Sporting Lieşti a întâlnit în deplasare pe CSM Rm. Sărat, echipă care în prima etapă reuşise să învingă pe SC Oţelul. Lieştenii au începurat curajos, au ratat în prima jumătate de oră numai puţin de cinci ocazii clare de gol, dintre care trei din situaţie de 1-1 prin: Zărnescu, Lupu şi Al.Stan, în timp ce gazdele au jucat pragmatic, au condus cu 1-0 la pauză după care în primele cinci minute din partea a doua s-au desprins decisiv. Golul de onoare al oaspeţilor a fost izbutit de Dănăilă. Din min.70, Sporting a evoluat în inferioritate după ce Lupu a fost eliminat. Rezultat final: 3-1 după 1-0 la pauză. Antrenorul Ionuţ Niculcea a folosit ca 11 de start: Vădeanu - I.Iancu, Gîţă, Voicu, T.Năstase - Munchiu, Lupu - Zărnescu, Stan, Mihu - Bîrlădeanu. Au mai intrat: Dănăilă, Grigoraş, Iftimie, Bucevschi.
Oţelul s-a deplasat la Ianca unde a înfruntat Viitorul, echipă cu maximum de puncte după două runde. După un meci greu, oţelarii au reuşit să se întoarcă la Galaţi  cu toate cele trei puncte graţie golului marcat de Stoian care a tranformat cu siguranţă penaltiul scos de Nica. Antrenorul Petre Grigoraş a folosit formula: Dinu - Stoian, Sîrghi, Sevastian, D.Popescu - Cireş, Dobre, Neagu - Răducan, Cîrjan, Nica. Au mai evoluat: Petrache, Iani.
Etapa viitoare, echipele gălăţene au programul: Oţelul - CSM Focşani, Sporting - CSM Bacău şi CSM Rm. Sărat - Avântul Valea Mărului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu