„Panterele” Carmen Marcu, Ana Arnăutu, Irina Topal, Cristina Cerescu şi Natalia Munteanu, convocate la Naţionalele României şi Moldovei Recomandat

Miercuri, 05 Februarie 2020 11:32
Publicat în Sport

AFC Universitatea Galaţi, aşa cum am mai spus-o, este considerată revelaţia turului în Liga 1 la fotbal feminin, pe care l-au încheiat pe locul 2 la cinci lungimi de liderul şi campioana en-titre din ultimul deceniu, U Olimpia Cluj Napoca. În ciuda problemelor financiare exasperante de acum, echipa antrenată de Alexandru Caracaş, Gabriel Călinescu şi Gheorghe Cucu nu a dezarmat şi se pregăteşte pe plan local. Cinci dintre „panterele negre” vor lipsi motivat o perioadă. Carmen Marcu a fost convocată la Naţionala României Under 19, care va efectua un stagiu de pregătire centralizată în Turcia, perioada 16 - 24 februarie 2020. Tricolorele se pregătesc pentru turneul de calificare în Elite Round-ul Campionatului European din vară.
De asemenea, în perioada 13 - 21 februarie 2020, se va reuni Naţionala de senioare a Moldovei unde vor fi prezente: Ana Arnăutu, Irina Topal, Cristina Cerescu şi Natalia Munteanu, jucătoare legitimate la FC Universitatea. „Pe 16 februarie, vom juca un amical la Roman fără cele 5 jucătoare, iar în aceste zile negociem încă un joc pentru 23 februarie. Nu ne dăm bătuţi aşa uşor, ne dorim să obţinem maxim de la primele meciuri oficiale din acest an: cu Selena, pe 29 februarie, în Cupa României, şi cu Luceafărul Filiaşi şi Fair Play, în campionat, după care să primim un buget decent. Sunt convins că putem aduce o medalie la Galaţi”, ne-a declarat preşedintele FC Universitatea Galaţi, Gabi Călinescu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu