Rugbiştii de la CSM Galaţi au căzut de pe podium Recomandat

Marți, 26 Octombrie 2021 11:06
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În weekend au fost programate partidele celei de-a 15-a etape a Diviziei Naţionale de Seniori la rugbi. CSM Galaţi a primit vizita pe stadionul Municipal celor de la RC Bârlad. Derbiul pentru podium a fost interesant, oaspeţii au izbutit un eseu de penalizare chiar la finalul primei părţi, gălăţenii au ieşit decişi de la vestiare, au revenit şi au egalat, dar bârlădenii s-au dovedit pragmatici şi au obţinut o victorie importantă. Rezultat final: CSM Galaţi - RC Bârlad 15-20 (0-7). Pentru echipa pregătită de Marius Secuianu şi Eugen Popa au punctat: Giuşcă - 2 încercări, Niacşu - o transformare şi o lovitură de picior.
„A fost un meci de intensitate maximă, un meci echilibrat, de luptă, o bătălie pentru podium. Am pierdut în urma a două greşeli personale, de care a profitat echipa adversă. Meciul s-a încheiat în nota de dominare a echipei noastre. Nu am reuşit să marcăm, iar partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor la cinci puncte diferenţă”, a declarat antrenorul echipei gălăţene, Marius Secuianu.
Celelalte rezultate ale etapei: RC Griviţa Bucureşti - CS Năvodari 12-35, CSU Alba Iulia - RC Gura Humorului 7-38. Partida CSM Bucovina Suceava - Ştiinţa Petroşani va fi reprogramată. CSM Galaţi a coborât pe locul patru cu 42 de puncte şi mai are de jucat două meciuri astfel: RC Griviţa, la Bucureşti, pe 27 noiembrie, şi CSM Bucovina Suceava, la Galaţi, pe 4 decembrie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu