Rugbiştii de la CSM Galaţi au început returul cu o victorie Recomandat

Miercuri, 22 Septembrie 2021 11:09
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Divizia Naţională de Seniori la rugbi a programat weekendul trecut partidele din cea de-a 10-a etapă, prima din retur. CSM Galaţi a întâlnit în deplasare pe RC Gura Humorului şi s-a impus la limită, scor final: 17-16. Gălăţenii au condus cu 14-0 la pauză şi 17-3 la începutul reprizei secunde, dar au tremurat serios pe final. Pentru învingători au marcat: Nistor, Ghindă - câte o încercare, Partenie - 2 transformări, Niacşu - o lovitură de picior.
„Am început returul în deplasare, dar am reuşit să învingem. Formaţia din Gura Humorului a jucat cu dăruire, dar noi am făcut o primă repriză foarte bună. În repriza secundă, ne-am pierdut din concentrare şi ne-am făcut meciul dificil. A fost o victorie muncită, în primul nostru meci oficial după o pauză de 2 luni şi jumătate. Urmează un meci pe teren propriu, de la care aşteptăm o nouă victorie”, a declarat antrenorul Marius Secuianu.
XV-le de start pentru echipa noastră: Frăţilă, Cosmiuc, Partenie, Nistor, Ghindă, Niacşu, Cocîrlă, Dănăilă, Spătărescu, Giuşcă, Mocanu, Zaharia, Ed.Don, Manolachi, Platon. Rezerve: Dinu, Cotici, Grigore, Badea, Lăcătuş, Tasci, Ungureanu, Cucu. CSM Galaţi se menţine pe locul 4 cu 27 de puncte şi va juca runda viitoare acasă cu CSU Arad. Partida se va disputa pe 25 septembrie, pe stadionul Municipal, de la ora 10.00.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu