Rugbiştii de la CSM Galaţi au pierdut în prelungiri la Năvodari Recomandat

Marți, 19 Octombrie 2021 13:08
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute au avut loc meciurile din cea de-a XIV-a etape a Diviziei Naţionale de Seniori la rugbi. Derbiul rundei a adus faţă în faţă pe litoral formaţiile CS Năvodari şi CSM Galaţi.
Din păcate, istoria partidei tur de la Galaţi s-a repetat şi la Năvodari. Gălăţenii pregătiţi de Marius Secuianu au condus în permanenţă pe tabela de marcaj în timpul regulamentar, dar s-au întors cu mâna goală după ce gazdele au transformat în prelungiri o lovitură de pedeapsă acordată cu mare uşurinţă de brigada de arbitri. Rezultat final: CS Năvodari - CSM Galaţi 12-10 (6-7). Punctele echipei gălăţene au fost reuşite de: Ungureanu, un eseu; Niacşu - o transformare şi o lovitură de pedeapsă. Celelalte rezultate: Ştiinţa Petroşani - RC Griviţa Roşie 31-3, CSU Alba Iulia - CSM Bucovina Suceava 31-17, CSU AV Arad - RC Gura Humorului 0-5 neprezentare.
CSM Galaţi ocupă locul 3 în clasament cu 42 de puncte şi va juca etapa viitoare, pe 23 octombrie, pe stadionul Municipal, de la ora 11.00, cu RC Bârlad.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu