Sakura Kiai Galaţi, un parcurs de excepţie la Cupa Sentoki Recomandat

Miercuri, 04 Martie 2020 13:10
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sâmbătă, 29 februarie, sala de sport a Liceului „Ion Neculce“ din Tg. Frumos - Iaşi a fost neîncăpătoare. Cu prezenţa a 270 de sportivi din România şi Republica Moldova, s-a desfăşurat Cupa Sentoki - ediţia a 5-a. O competiţie care creşte valoric şi numeric de la an la an. Cu toţii, şi-au dat întâlnire, sub semnul respectului şi al sportivităţii, mânaţi de dorinţa de a fi tot mai buni. C.S. Sakura Kiai, secţia de Kyokushin (fiind la a treia participare consecutivă), a făcut deplasarea cu un lot de 11 sportivi (fete/băieţi), cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani, care s-au prezentat şi anul acesta la un înalt nivel tehnic, ajungând în 10 finale la toate grupele de vârstă.
A fost o competiţie foarte grea, puternică, pe sistem de luptă Knock Down, în care finaliştii au avut cel puţin 3-4 meciuri disputate. Rezultatele individuale: Olaru Yannis Andrei (6 ani) - locul 1, Năvălici Răzvan (9 ani) - locul 1, Costea Patric Cristian (10 ani) - locul 1, Bucur Florin Constantin (11 ani) - locul 1, Dragomir Cosmin Andrei (13 ani) - locul 1, Bucur Gabriela Luciana (15 ani) - locul 1, Iacob Marius Antonio (15 ani) - locul 1, Bordeianu Larisa Elena (13 ani) - locul 2, Fulger Valentin Daniel (14 ani) - locul 2, Lungu Alexandra Nicoleta (16 ani) - locul 2.
Nu a urcat pe podium, dar trebuie menţionată pentru seriozitatea şi dăruirea de care a dat dovadă, Gîndac Cristina Ana-Maria, locul 5. „Mulţumim clubului organizator, Toratoshi, condus de Sensei Florin Budeanu pentru invitaţie, felicitări acestor copii minunaţi, mulţumiri şi aprecieri pentru familiile acestora care fac eforturi susţinându-şi copii în mod necondiţionat. Încă o experienţă frumoasă trăită alături de sportivii mei şi o bună testare a sportivilor pentru următoarea provocare, C.N. de Karate Kyokushin de la Tg. Mureş. Osu!”, ne-a declarat Sempai Viorel Mihai.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu