Şcoala Gimnazială 13 Ştefan Cel Mare, locul 8 la Gimnaziadă. Stejăriţa Cosmina Dănilă, golgetera competiţiei cu 31 de goluri Recomandat

Luni, 03 Iunie 2019 13:24
Publicat în Sport

Complexul Olimpic de la Izvorani a găzduit, în perioada 28-31 mai 2019, faza finală a Gimnaziadei la handbal fete. Tradiţia a fost dusă mai departe pentru Galaţi de Şcoala Gimnazială 13 Ştefan cel Mare, care a pătruns în Top 8 alături de centre de tradiţie: Colegiul Energetic Rm. Vâlcea, LPS Braşov, Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa, Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga Baia Mare, LPS Iaşi, Şcoala Gimnazială I.A. Basarabescu Ploieşti, Şcoala Gimnazială 308 Bucureşti.
„Stejăriţele” gălăţene au înregistrat rezultatele: 18-20 cu LT Traian Vuia Reşiţa, 19-25 cu Baia Mare, 14-23 cu Vâlcea, în grupa A, 17-19 (17-17) după 7 m cu Bucureşti, pentru locurile 7-8. Cu 31 de goluri, Cosmina Dănilă a primit premiul pentru golgetera competiţiei. „Turneul a fost foarte puternic şi echilibrat. Noi suntem mulţumiţi că am fost aici şi că suntem în primele 8 echipe din ţară, alături de 2 centre de excelenţă , de licee cu program sportiv şi licee cu clasa vocaţională handbal. Am dat golgheterul turneului şi asta e un lucru de remarcat. Felicit fetele pentru evoluţii, mulţumesc colegelor mele Sanda Asandei, de la CSM şi Adina Oprea, de la CSS şi părinţilor pentru sprijin”, ne-a declarat profesorul Ovidiu Lupu, conducătorul delegaţiei de la Şcoala Gimnazială 13 Ştefan cel Mare.
Lotul de jucătoare: Bianca Alexandra Toma, Miruna Iulia Chiriluţă, Bianca Irina Sîmpetru, Sorana Maria Chiriac, Diana Ioana Crăciun, Denisa Andreea Hârtopeanu, Daria Cătălina Spătaru, Bianca Maria Trincă, Alexia Mihaela David, Carla Angela Basso, Mara Elena Ştefârţă, Cosmina Florentina Dănilă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu